Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus van de Schoor, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 27 december 1847, overleden te Hunsel op 2 juni 1934, zoon van Guillaume van den Schoor en Jeanne Marie Koumans.


Hij is getrouwd te Hunsel op 30 maart 1883 met
Elisabeth Vleeshouwers, landbouwster, geboren te Hunsel op 29 september 1852, overleden aldaar op 14 november 1929, dochter van Henrij Vleeshouwers en Helene Verkennis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, landbouwer, geboren te Hunsel op 8 juli 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juli 1951.
  • 2 : Andreas Hubert, landbouwer, geboren te Hunsel op 14 augustus 1887, overleden aldaar op 6 december 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina