Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis aan de Bergh, landbouwster, geboren te Baexem op 1 januari 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 augustus 1873, dochter van Michiel Aen den Bergh en Maria Gertrudis Baetsen.


Zij is getrouwd te Baexem op 4 november 1822 met
Willem Lamers, landbouwer, geboren te Nederweert op 25 augustus 1793, overleden te Baexem op 3 september 1862, zoon van Lambert Lamers en Catharina Gubbels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina