Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Hubertus Jegers, landbouwer, geboren te Haelen op 20 september 1903, overleden te Heythuysen op 28 september 1995, begraven aldaar, zoon van Cornelis Jegers en Maria Hubertina Teeuwen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 18 november 1927 met
Dorothea Gubbels, dienstbode, geboren te Roggel op 12 juli 1900, overleden te Meijel op 20 juli 1990, begraven te Heythuysen, dochter van Pieter Mathis Gubbels en Cornelia Wetemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Cornelis Hubertus, tuinier, geboren te Roggel op 17 december 1928, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Venlo op 28 november 2015.
  • 2 : Cornelis Johannes Hendrikus, landbouwer, mijnwerker en chauffeur, geboren te Roggel op 25 februari 1932, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roggel op 21 maart 2007, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina