Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Heussen, geboren te Helden-Beringe op 22 augustus 1879, overleden aldaar op 7 oktober 1938, begraven aldaar.


Hij was gehuwd met
Petronella Seuren, geboren te Horst op 7 december 1872, overleden te Helden-Beringe op 21 december 1943, begraven aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Gertrudis, geboren te Helden op 22 oktober 1904, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 februari 1970, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Helden op 2 mei 1932 met Jacobus Hubertus Derikx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 24 oktober 1906, wonende aldaar, overleden te Venlo op 15 maart 1979, begraven te Roggel op 17 maart 1979, zoon van Hendrikus Hubertus Derikx en Anna Maria van den Beucken.
    (Hij was later gehuwd met Wilhelmina Carolina Josephina Maria Spoor.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina