Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Cuijpers, geboren te Baexem op 10 december 1903, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 24 januari 1986, begraven te Roggel, dochter van Jacobus Cuijpers en Maria Aldegonda Snijders.


Zij is getrouwd te Baexem op 5 juni 1940 met
Leonardus Coolen, landbouwer, geboren te Roggel op 3 april 1902, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 december 1966, begraven aldaar, zoon van Leonardus Coolen en Gertrudis Hubertina Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Jacobus Mathijs, cultureel werker, geboren te Roggel op 10 april 1941, wonende te Sittard en te Nijmegen, overleden te Deventer op 24 november 2012.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 3 april 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina