Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Sleutels, timmerman, geboren te Linne op 23 mei 1846, wonende te Niederkrüchten (D), overleden te Maasbracht op 13 augustus 1878, zoon van Joannes Sleutels en Maria Sofia Kerdinaal.


Hij is getrouwd te Maasbracht op 9 juli 1878 met
Anna Hendrika Houben, geboren te Maasbracht op 22 april 1843, wonende te Niederkrüchten (D), overleden te Maasbracht op 1 december 1895, dochter van Theodorus Houben en Beatrix Bouten.
(Zij is later getrouwd te Maasbracht op 26 juli 1880 met Thomas Franciscus Wevers, dagloner, geboren te Maasbracht op 21 december 1847, overleden aldaar op 29 april 1890. (Hij was weduwnaar van Henritta Hubertina Sluetels.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina