Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Schreurs, landbouwster, geboren te Grathem op 26 april 1831, wonende te Beegden, overleden aldaar op 3 oktober 1905, dochter van Antonius Schreurs en Anna Maria op de Grote Poort.


Zij is getrouwd te Beegden op 15 april 1861 met
Peter Johannes Coumans, dagloner en landbouwer, geboren te Heel op 6 januari 1828, wonende te Beegden, overleden aldaar op 29 januari 1901, zoon van Jacobus Coumans en Maria Catharina Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, dienstmeid, geboren te Beegden op 30 april 1867, wonende te Heel en te Roggel, overleden te Heel en Panheel op 10 februari 1947.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 september 1890 met Godefridus Hubertus Ramaekers, landbouwer, geboren te Heel op 9 november 1863, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 7 juni 1955, zoon van Leonard Ramaekers en Anna Catharina Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina