Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Tobben, geboren te Buggenum op 21 mei 1902, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 15 juli 1994, begraven te Buggenum, dochter van Martinus Tobben en Elisabeth Hubertina Douven.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 april 1924 met
Joannes Leonardus Damen, landarbeider, knecht en landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 6 juni 1897, wonende te Buggenum, overleden op 21 november 1983, begraven te Buggenum, zoon van Martinus Hubert Daemen en Anna Maria Catharina Vaassen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Hubertus, geboren te Buggenum op 29 juni 1927, overleden te Horn op 2 maart 2007, begraven aldaar op 7 maart 2007.
  • 2 : Catharina Elisabeth Jacoba, geboren te Haelen rond februari 1947, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 juni 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina