Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Daemen, landbouwer, geboren te Grathem op 10 mei 1904, wonende te Buggenum, overleden op 24 februari 1972, begraven te Buggenum, zoon van Martinus Hubert Daemen en Anna Maria Catharina Vaassen.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 juni 1933 met
Elisabeth Maria Hubertina Scheijvens, dienstbode, geboren te Heel en Panheel op 14 juli 1907, wonende te Buggenum, overleden op 2 november 1990, begraven te Buggenum, dochter van Hendrik Leonard Hubert Scheijvens en Anna Catharina Hubertina Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 10 april 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina