Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Meijs, landbouwer, geboren te Hunsel op 9 maart 1890, wonende te Haelen, zoon van Theodor Leonard Meijs en Anna Catharina Segers.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 oktober 1921 met
Dorothea Anna Maria van Roij, geboren te Nunhem op 20 maart 1891, wonende te Haelen, dochter van Joannes Hubertus van Roij en Anna Theresia Sillekens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina