Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Johanna Servatia Aelmans, geboren te Nunhem op 10 september 1930, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 11 januari 1969, begraven te Nunhem op 14 januari 1969, dochter van Henricus Aelmans en Christina Hubertina Caris.


Zij was gehuwd met
Mathias Franciscus Antonius Clement, geboren te Weert op 5 oktober 1919, overleden te Roermond (Z) op 24 september 1990, begraven te Nunhem op 27 september 1990.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina