Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodora Catharina Petronella Hubertina Joosten, geboren te 's-Gravenhage op 7 september 1891, overleden op 17 augustus 1977, begraven te Nunhem, dochter van Wilhelmus Hubertus Joosten en Petronella Hubertina Verheijden.


Zij is getrouwd te Nunhem op 12 april 1920 met
Joannes Hubertus Caris, geboren te Nunhem op 27 augustus 1891, overleden te Horn (V) op 20 september 1966, begraven te Nunhem, zoon van Wilhelmus Hendrikus Caris en Joanna Hubertina Karis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hubertina Servatia, geboren te Nunhem op 23 april 1921, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 18 januari 2008, gecremeerd te Baexem op 23 januari 2008.
    Zij was gehuwd met Cobus van Koolwijk.
  • 2 : Wilhelmus Hubertus, landbouwersknecht, geboren te Haelen op 15 september 1923, wonende aldaar, overleden te Roermond op 2 november 1998, gecremeerd te Blerick.
    Hij was gehuwd met Helena Petronella Houtakkers, dienstbode, geboren te Heythuysen op 1 september 1921, wonende te Roggel en te Baexem, overleden te Weert op 16 mei 2008, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrikus Houtakkers en Maria Helena Ververs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina