Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Haanen, landbouwer en loonwerker, geboren te Baexem op 20 september 1910, wonende te Weert, overleden te Swartbroek op 20 januari 1999, gecremeerd te Heeze op 25 januari 1999, zoon van Christiaan Haanen en Maria Gertrudis Magdalena Wetemans.


Hij is getrouwd te Weert op 9 augustus 1954 met
Agnes Maria Wilhelmina Bongers, geboren te Melick op 8 juni 1927, wonende te Weert, overleden aldaar op 26 juli 2017, dochter van Lambertus Martinus Bongers en Maria Catharina Schmitz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Neer op 3 november 1959, wonende aldaar en te Tegelen, verongelukt te Weert op 28 april 1969, begraven te Swartbroek.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina