Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Petronella van Hoef, dienstbode, geboren te Weert op 21 juni 1915, wonende aldaar en te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 28 november 1987, begraven te Haelen op 2 december 1987, dochter van Peter Joannes Hubertus van Hoef en Joanna Maria van de Kerkhof.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 september 1940 met
Gerardus Joseph Hubertus Beurskens, geboren te Haelen op 4 mei 1908, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 28 juni 1997, begraven te Haelen op 2 juli 1997, zoon van Renier Joseph Hubertus Beurskens en Joanna Christina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerarda Johanna Antonetta, geboren te Haelen op 30 maart 1947, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 oktober 1955.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 17 november 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina