Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Coumans, dienstmeid, geboren te Beegden op 30 april 1867, wonende te Heel en te Roggel, overleden te Heel en Panheel op 10 februari 1947, dochter van Peter Johannes Coumans en Anna Maria Schreurs.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 september 1890 met
Godefridus Hubertus Ramaekers, landbouwer, geboren te Heel op 9 november 1863, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 7 juni 1955, zoon van Leonard Ramaekers en Anna Catharina Loven.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hubert Joseph, landbouwer, geboren te Beegden rond 1896, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 21 oktober 1944.
  • 3 : Gerard Hubert, arbeider en landbouwer, geboren te Beegden op 7 april 1899, wonende te Roggel, overleden te Tegelen op 29 augustus 1962, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 april 1932 met Maria Elisabeth Luijten, geboren te Heythuysen op 12 mei 1903, wonende te Roggel, overleden op 18 november 1995, begraven te Roggel, dochter van Joannes Hubertus Luijten en Engelina Frenken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina