Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacoba Daelmans, geboren te Nederweert op 16 mei 1878, wonende aldaar, dochter van Lambert Daelmans en Antoinetta Bruijsens.


Zij is getrouwd te Nederweert op 16 april 1909 met
Jan Mathijs Vaes, veenarbeider en landbouwer, geboren te Nederweert op 2 november 1883, wonende aldaar, zoon van Leonardus Vaes en Antonetta Meurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, geboren te Nederweert rond 1911, overleden aldaar op 12 februari 1920.
  • 3 : Leonardus, geboren te Nederweert rond juni 1919, overleden aldaar op 20 augustus 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina