Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Mathias Hubertus Frenken, timmerman, geboren te Heythuysen op 25 juni 1908, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 15 januari 1966, zoon van Wilhelmus Frenken en Maria Catharina Janssen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 27 augustus 1937 met
Maria Elisabeth Lambers, naaister, geboren te Hunsel-Haler op 17 oktober 1910, wonende te Hunsel, overleden te Susteren op 6 januari 2000, begraven te Weert, dochter van Cornelis Hubertus Lambers en Maria Anna Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth Hubertina Petronella, geboren te Hunsel rond 28 augustus 1946, wonende aldaar, overleden te Weert op 31 augustus 1946.
  • 2 : Rudolf Hubert Gerard Maria, geboren te Hunsel rond 15 juli 1951, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 juli 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina