Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Josephina Catharina op het Broek, geboren te Haelen op 13 september 1914, wonende aldaar, overleden op 29 mei 2008, begraven te Haelen, dochter van Joannes Hubertus op het Broek en Anna Hubertina Caris.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 juli 1939 met
Wilhelmus Hubertus Waeijen, timmerman, geboren te Haelen op 3 augustus 1910, wonende aldaar, overleden op 25 augustus 1994, begraven te Haelen, zoon van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hat, geboren op 5 oktober 1947, overleden op 3 augustus 1965, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina