Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus op het Broek, landbouwer, geboren te Haelen op 10 juni 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1954, zoon van Joannes op het Broek en Maria Josef Stocks.


Hij was gehuwd met
Anna Hubertina Caris, geboren te Horn op 24 december 1880, wonende te Haelen, overleden aldaar op 11 januari 1919, dochter van Jozef Hendrik Caris en Anna Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Michael, houtbewerker en dienstknecht, geboren te Dusseldorf (D) op 13 mei 1905, wonende te Haelen en te Roggel, overleden op 9 juli 1992, begraven te Roggel op 13 juli 1992.
    Hij is getrouwd te Roggel op 8 november 1946 met Mechtildis Maria Dirkx, geboren te Roggel op 20 juni 1914, wonende aldaar, overleden te Horn op 25 augustus 1978, begraven te Roggel, dochter van Johannes Hubertus Dirkx en Anna Maria Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina