Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Simon Josephus Smeets, bibliotheek-assistent, geboren te Roggel op 18 maart 1913, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 september 1980, begraven te Roggel op 13 september 1980, zoon van Godefridus Hubertus Smeets en Anna Elisabeth Hubertina Boonen.


Hij is getrouwd te Roermond op 24 september 1940 met
Anna Hendrika Kerstens, geboren te Roermond rond 1917, dochter van Andreas Joseph Kerstens en Maria Hubertina Petronella Silvertand.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marianne.
  • 2 : Ineke.
  • 3 : Rai.
  • 4 : Monique.
  • 5 : Frits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina