Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Henricus Beckers, fabrieksarbeider en tuinier, geboren te Echt rond 1875, wonende te Reuver, zoon van Theodorus Hubertus Beckers en Anna Gertrudis Knijps.


Hij is getrouwd te Beesel op 26 mei 1905 met
Johanna Petronella Steeghs, geboren te Beesel rond 1882, wonende te Reuver, dochter van Mathias Steeghs en Helena Hubertina Janissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Matthias Joseph, ambtenaar bij het voedselbureau, geboren te Kaldenkirchen (D) op 19 april 1907, wonende te Reuver, overleden te Tegelen op 3 maart 1981.
    Hij is getrouwd te Roggel op 27 augustus 1945 met Christina Hubertina Scheres, geboren te Roggel op 15 maart 1909, wonende te Beesel, overleden te Tegelen op 19 maart 1985, begraven te Reuver op 23 maart 1985, dochter van Peter Mathias Scheres en Petronella van Horne.
  • 2 : Antoon Joseph, geboren te Beesel rond 1916, overleden aldaar op 2 maart 1918.
  • 3 : Gerardus Joseph, geboren te Beesel in juni 1922, overleden aldaar op 22 augustus 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina