Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Jacobus Janssen, landbouwer en magazijnarbeider, geboren te Roggel op 4 maart 1920, wonende aldaar, overleden te Haelen (St. Elisabeth) op 7 maart 2019, begraven te Roggel op 13 maart 2019, zoon van Hendricus Hubertus Janssen en Johanna Dorothea Vissers.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1945 met
Wilhelmina Johanna Derikx, geboren te Helden op 19 oktober 1918, wonende te Roggel, overleden te Helden-Panningen (b) op 24 maart 2010, begraven te Roggel op 27 maart 2010, dochter van Hendrikus Hubertus Derikx en Anna Maria van den Beucken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina