Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sibertus Cornelis Janssen, landbouwer, fabrieksarbeider en magazijnbediende, geboren te Roggel op 20 juni 1918, wonende aldaar, overleden te Roermond op 12 augustus 1976, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Hendricus Hubertus Janssen en Johanna Dorothea Vissers.


Hij is getrouwd te Roggel op 4 juli 1941 met
Maria Geertruidis Janssen, geboren te Nederweert op 2 mei 1917, wonende te Roggel, dochter van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Catharina Verheijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Wilhelmina Hendrika, geboren te Roggel op 26 januari 1950, wonende te Haelen, overleden aldaar op 18 december 2009, gecremeerd te Baexem op 22 december 2009.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina