Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Margaretha Teeuwen, geboren te Haelen op 5 december 1882, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 september 1928, dochter van Franciscus Theewen en Gertrudis Moren.


Zij is getrouwd te Haelen op 3 februari 1913 met
Joseph Frans Hubert Hendrix, landbouwer, geboren te Roermond op 22 april 1883, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen (b) op 2 december 1971, begraven te Haelen op 6 december 1971, zoon van Willem Hubert Hendrix en Johanna Hubertina Zanders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hubertina Gertrudis, geboren te Haelen op 18 december 1915, overleden te Roermond op 22 mei 1968, begraven te Haelen op 25 mei 1968.
  • 5 : Franciscus Hubertus, geboren te Haelen rond 1925, overleden aldaar op 26 maart 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina