Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Bernhard Jeurninck, metselaar, geboren te Grathem op 23 november 1900, overleden te Weert (Z) op 2 juli 1981, zoon van Joannes Hubertus Jeurninck en Gertrudis Hubertina Midden.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 april 1935 met
Anna Maria Gertrudis Hubertina Peeters, geboren te Grathem op 8 november 1902, overleden te Weert op 2 juni 1979, dochter van Jacobus Hubertus Peeters en Maria Gertrudis Lambers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina