Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Loven, landbouwer, geboren te Horn op 28 mei 1823, overleden te Haelen op 29 oktober 1884, zoon van Joannes Loven en Margaretha Houben.


Hij is getrouwd te Haelen op 20 februari 1865 met
Maria Schreurs, landbouwster en dienstmeid, geboren te Haelen op 23 augustus 1828, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 december 1893, dochter van Adamus Petrus Schreurs en Joanna Janssen.
(Zij is eerder getrouwd te Haelen op 6 mei 1851 met Jacobus Wolters, akkerknecht, gedoopt te Buggenum op 9 juni 1799, wonende te Haelen, overleden aldaar op 26 december 1863, zoon van Joannes Wolters en Elisabeth Schreurs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Joannes, geboren te Haelen op 13 februari 1866, overleden aldaar op 3 mei 1867.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina