Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Claessen, dienstbode, geboren te Roggel op 24 december 1923, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 16 februari 1996, begraven te Roggel, dochter van Antonius Hubertus Claessen en Maria Petronella Gijsen.


Zij is getrouwd te Roggel op 26 april 1946 met
Johannes Wilhelmus Franssen, dienstknecht, grondwerker en landbouwersknecht, geboren te Neer op 23 maart 1915, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 6 augustus 1991, begraven te Roggel, zoon van Joannes Franssen en Maria Catharina Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Gertruda Mathea, kantoorassistente, geboren te Roggel op 25 februari 1953, overleden te Roermond op 7 februari 2018.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina