Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodora Smits, geboren rond 1865, wonende te Woensdrecht.


Zij was gehuwd met
Johannes van Rossum, tuinman, geboren te Hagestein op 8 februari 1861, wonende te Woensdrecht, overleden te Horn op 22 december 1932, zoon van Antonie van Rossum en Pieternella van Munster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis Gerardus, spoorbeambte, geboren te Werkhoven op 2 december 1892, wonende te Heerlen.
    Hij is getrouwd te Roggel op 9 september 1921 met Elisabeth Peeters, geboren te Roggel op 30 maart 1901, wonende aldaar, overleden te Heerlen op 9 december 1980, begraven te Wijnandsrade op 13 december 1980, dochter van Johannes Peeters en Petronella Willekens.
  • 2 : Wilhelmus Johannes, tuinman, geboren te Werkhoven op 25 mei 1900, wonende te Horn.
    Hij is getrouwd te Roggel op 29 september 1933 met Maria Manders, geboren te Homberg (D) op 18 februari 1907, wonende te Roggel, overleden te Heerlen (Z) op 14 januari 1969, begraven te Boukoul-Swalmen, dochter van Antoon Manders en Anna Maria Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina