Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Conrardus Frenken, timmerman, geboren te Heythuysen op 9 april 1880, wonende aldaar, overleden op 23 juni 1964, begraven te Heythuysen, zoon van Jacobus Frenken en Maria Geertrudis van de Schoor.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 april 1920 met
Petronella Joanna Hubertina Simons, geboren te Roggel op 2 september 1885, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 5 februari 1976, begraven aldaar, dochter van Peter Joannes Simons en Maria Helena Kierkels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Wilhelmus Hubertus, geboren te Heythuysen op 14 januari 1921, overleden te Weert (Z) op 5 februari 1956, begraven te Heythuysen op 9 februari 1956.
    Hij was gehuwd met Elisa Maria Cornelia Hamans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina