Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Adelgunda Wanz, geboren te Straelen (D) op 23 oktober 1867, wonende te Wankum (D).


Zij was gehuwd (1) met
Johann Heinrich Thoenes, geboren te Wankum (D) rond 1869, wonende aldaar en te Grefrath (D), overleden aldaar op 11 juni 1907, zoon van Gerhard Matthias Thoenes en Maria Schmitz.

Uit dit huwelijk:

Zij was gehuwd (2) met
Johannes van Bommel, geboren te Roggel op 31 januari 1868, overleden te Spaubeek op 24 mei 1922, zoon van Hubertus van Bommel en Petronella Abrams.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina