Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Catharina Peeters, geboren te Roggel op 4 april 1920, wonende aldaar, dochter van Peter Michiel Peeters en Hendrina Hubertina Frenken.


Zij is getrouwd te Roggel op 21 mei 1948 met
Joannes Antonius Feijen, montage-arbeider, geboren te Nederweert rond 1914, wonende aldaar, zoon van Peter Joseph Feijen en Maria Wilhelmina Stultiens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina