Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Hubertina Peeters, geboren te Roggel op 5 oktober 1918, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 27 februari 1993, begraven aldaar op 4 maart 1993, dochter van Peter Michiel Peeters en Hendrina Hubertina Frenken.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 mei 1947 met
Leo van Grimbergen, landbouwer, geboren te Baexem op 6 juni 1921, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 juli 1982, begraven te Heythuysen op 29 juli 1982, zoon van Joannes Hendrik Hubert van Grimbergen en Maria Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina