Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina van Horne, geboren te Roggel op 18 februari 1917, wonende aldaar en te Baexem, overleden te Weert (Z) op 31 maart 1994, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Leonardus Hubertus van Horne en Maria Gertrudis Voermans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 mei 1948 met
Hendrikus Hubertus Vossen, landbouwer, geboren te Roggel op 26 juni 1912, overleden te Weert (Z) op 26 augustus 1978, begraven te Roggel Heibloem op 29 augustus 1978, zoon van Andreas Hubertus Vossen en Geertrudis Salimans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina