Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Cathrina Bongaerts, dienstmeid, geboren te Nunhem op 16 november 1879, wonende te Beesel, overleden aldaar op 5 maart 1916, dochter van Joannes Bongaerts en Christina van Herten.


Zij is getrouwd te Helden op 1 mei 1905 met
Peter Francis Engelbert Pubben, bakker en koster, geboren te Helden op 3 februari 1878, overleden te Beesel op 4 april 1945, zoon van Petrus Gerardus Pubben en Francisca Spoormakers.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 9 februari 1917 met Ida Maria Elisabeth Giesen, geboren te Haelen op 25 mei 1876, wonende te Beesel, overleden aldaar op 30 december 1928, dochter van Jacobus Giesen en Maria Cornelia Knoups.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina