Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hoeben, landbouwer, geboren te Nederweert op 24 maart 1847, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 3 januari 1917, zoon van Pierre Houben en Guillelmine Hanssen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 2 april 1875 met
Anna Maria Havens, geboren te Nederweert op 12 januari 1838, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Nederweert op 17 februari 1891, dochter van Gerardus Havens en Henriette Cloudt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, landbouwer, geboren te Nederweert op 12 maart 1876, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 augustus 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina