Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Manders, vrachtrijder, geboren te Meijel op 6 september 1881, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 13 juli 1960, zoon van Hendrikus Manders en Anna Maria Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 7 mei 1909 met
Joanna Joosten, dienstmeid, geboren te Roggel op 8 oktober 1886, wonende aldaar, overleden te Meijel op 9 augustus 1928, dochter van Engelbertus Joosten en Willemina van de Ried.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruda, geboren te Roggel op 15 augustus 1909, overleden te Helden-Panningen op 26 november 2004.
    Zij was gehuwd met Gerardus Wilhelmus Steeghs, geboren te Helden op 10 maart 1904, overleden te Meijel op 29 augustus 1985, zoon van Johannes Steeghs en Maria Tebaerts.
  • 2 : Wilhelmina, geboren te Meijel rond 1911.
    Zij is getrouwd te Meijel op 8 mei 1939 met Leonardus Hubertus Daems, landbouwer, geboren te Meijel rond 1908, wonende aldaar, zoon van Jan Michiel Daems en Petronella Oomen.
  • 3 : N.N., overleden te Meijel op 7 maart 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina