Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus Peeters, mijnwerker en mijnpolitie, geboren te Roggel op 8 september 1890, zoon van Johannes Peeters en Petronella Willekens.


Hij is getrouwd te Heerlen op 31 juli 1924 (1) met (en gescheiden op 23 april 1925 van)
Antonia Jozefina Stickelbruck, geboren te Duisburg (D) op 15 september 1902, dochter van Wilhelm Stickelbruck en Anna Maria Mandelartz.

Hij is getrouwd te Eijgelshoven op 30 juli 1926 (2) met
Elmira Ida Bertha Maria Haberstock, geboren te Péronnes-Lez-Binche (B) op 24 juli 1891, overleden te Schaesberg op 16 september 1944, dochter van Jacob Haberstock en Bertha Diergardt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina