Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Stappers, geboren te Roggel op 21 juli 1902, overleden te Weert op 12 maart 1975, begraven aldaar, dochter van Peter Stappers en Gertrudis Cauven.


Zij is getrouwd te Weert op 23 september 1927 met
Leonardus Martinus Cornelis Weegels, fabrieksarbeider, geboren te Weert op 29 april 1899, overleden aldaar op 12 maart 1975, begraven aldaar, zoon van Peter Henricus Weegels en Anna Maria Walkers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina