Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertruda van Roij, geboren te Heythuysen op 21 september 1909, overleden te Geldrop op 20 maart 1992, dochter van Hendricus Antonius Theodorus van Roij en Helena Hubertina van den Berg.


Zij is getrouwd te Helmond op 24 januari 1941 met
Peter Johannes Jegerings, wever, geboren te Deurne op 24 december 1917, overleden te Helmond op 15 november 1943, zoon van Martinus Jegerings en Petronella van Neerven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina