Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 28 november 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1957, zoon van Willem Timmermans en Anna Cornelia Cuijpers.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 juni 1912 met
Maria Helena Hubertina Koninkx, geboren te Grathem op 9 september 1884, overleden aldaar op 19 april 1974, begraven aldaar, dochter van Peter Mathijs Koninkx en Anna Maria Florquin.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina