Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Brouwers, landbouwer, geboren te Roggel op 21 juni 1880, wonende aldaar, zoon van Bernardus Brouwers en Maria Josephina Peeters.


Hij is getrouwd te Roggel op 4 april 1902 met
Emilia Petronella van Heur, geboren te Roggel op 26 mei 1879, wonende aldaar, overleden op 8 oktober 1965, dochter van Wilhelmus Hubertus van Heur en Maria Gertrudis Coenen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina