Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Hubertus Brabander, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 april 1902, wonende aldaar, overleden te Roermond op 12 september 1997, zoon van Leonardus Brabander en Anna Maria Vossen.


Hij is getrouwd te Roggel op 14 juni 1935 met
Christina Voermans, geboren te Roggel op 13 mei 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond op 15 juli 2002, begraven aldaar op 19 juli 2002, dochter van Cornelis Voermans en Johanna Elizabeth Raemaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leo.
  • 2 : Cor.
  • 3 : Peter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina