Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Hendrina Janssen, geboren te Roggel op 10 maart 1893, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 januari 1965, dochter van Thomas Janssen en Petronella Timmermans.


Zij is getrouwd te Roggel op 24 april 1931 met
Renier Joosten, landbouwer, geboren te Roggel op 14 maart 1891, wonende aldaar en te Roermond, overleden te Horn op 20 juli 1983, begraven te Roggel op 23 juli 1983, zoon van Engelbertus Joosten en Willemina van de Ried.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina