Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Hubertina Gertrudis Venner, geboren te Roggel op 7 augustus 1892, wonende te Heythuysen, overleden te Weert op 26 oktober 1954, dochter van Hendricus Johannes Venner en Johanna Mechtildis Peeters.


Zij is getrouwd te Deurne en Liessel op 1 september 1917 met
Gerardus Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 18 april 1884, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 8 april 1971, begraven te Heythuysen, zoon van Gerardus Hubertus Timmermans en Anna Catharina Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Christiaan, geboren te Heythuysen op 30 november 1921, overleden aldaar op 22 juli 2007.
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 23 juli 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina