Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Bruekers, geboren te Nederweert op 11 april 1850, wonende te Baexem, overleden aldaar op 7 oktober 1927, dochter van Peter Theodorus Breukers en Joanna Pijls.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 april 1880 met
Mathijs Venner, landbouwer, geboren te Baexem op 17 mei 1846, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1924, zoon van Jean Corneille Venner en Maria Coolen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina