Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonardus Korsten, rijksambtenaar, geboren te Roggel op 13 augustus 1892, overleden te Roermond (Z) op 27 januari 1978, begraven te Heythuysen op 31 januari 1978, zoon van Gerard Korsten en Susanna Angelina van Lier.


Hij is getrouwd te Roosteren op 31 augustus 1923 met
Anna Catharina Vogel, geboren te Roosteren op 17 september 1899, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 4 augustus 1992, begraven te Heythuysen op 7 augustus 1992, dochter van Willem Hubert Vogel en Elisabeth Neutgens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina