Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Smeets, geboren te Roggel op 26 maart 1891, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 maart 1969, begraven aldaar, dochter van Franciscus Smeets en Maria Gertrudis Bonten.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 september 1926 met
Theodorus Hendrikus Hubertus van den Beuken, landbouwer, geboren te Roggel op 11 maart 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 oktober 1940, begraven aldaar, zoon van Johannes Hendricus van den Beuken en Anna Maria Gudula Theelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Philomène Maria, apothekers-assistente, geboren te Roggel op 22 mei 1931, wonende te Maasniel, overleden te Roermond op 20 augustus 2005, begraven aldaar op 24 augustus 2005.
    Zij is getrouwd te Roggel op 4 juli 1958 met Johannes Hubertus Brentjens, vertegenwoordiger, geboren te Haelen op 25 mei 1930, wonende te Roggel en te Maasniel, overleden te Roermond op 21 december 2002, zoon van Theodorus Hubertus Michiel Brentjens en Maria Gertrudis Helena van Melick.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina