Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martina Hubertina Mennen, geboren te Roggel op 6 juni 1894, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 augustus 1957, dochter van Thomas Mennen en Joanna Hendriks.


Zij is getrouwd te Roggel op 1 mei 1925 met
Peter Mathijs Houben, winkelbediende, geboren te Roggel op 28 maart 1897, wonende aldaar, overleden te Horn op 3 mei 1983, begraven te Roggel, zoon van Conrardus Hubertus Houben en Margaretha Sillekens.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 8 januari 1960 met Maria Hendrika van Eijk, geboren te Nederweert op 25 oktober 1903, wonende te Eijsden, overleden op 12 december 1981, begraven te Roggel, dochter van Antonius van Eijk en Petronella Bollen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina