Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hobus, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 18 februari 1848, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 oktober 1923, dochter van Thomas Hobus en Elisabeth Rickx.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 april 1879 met
Wilhelmus Evers, arbeider en landbouwer, geboren te Grathem op 13 maart 1853, wonende aldaar, overleden te Weert op 16 maart 1932, zoon van Everard Evers en Anna Catharina Vossen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina