Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Elisabeth Knapen, geboren te Groote Brogel (B) rond 1801, overleden te Nederweert op 11 februari 1872, dochter van Jean Knapen en Anna Marie Kupers.


Zij was gehuwd met
Renier Gielissen, geboren te Weert rond 1794, overleden te Nederweert op 10 oktober 1867, zoon van Gerard Gielissen en Geertrudis Grauws.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Gerardus, geboren te Nederweert op 26 januari 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina