Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Linssen, dienstknecht, geboren te Baexem op 2 mei 1851, overleden te Stramproy op 4 januari 1910, zoon van Michel Linssen en Joanna Orbon.


Hij is getrouwd te Hunsel op 22 september 1878 met
Joanna Maria Ament, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 14 mei 1853, overleden te Baexem op 3 februari 1948, dochter van Cornelius Ament en Joanna Elisabeth Meulen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Maria Heena Petronella, geboren te Stramproy op 30 januari 1885.
  • 5 : Maria Elisabeth, geboren te Stramproy op 25 maart 1887.
  • 9 : Peter Jacobus Cornelia, geboren te Stramproy op 12 mei 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina