Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Agnes Joosten, naaister, geboren te Roggel op 11 april 1884, wonende aldaar, overleden te Weert op 8 december 1944, dochter van Engelbertus Joosten en Willemina van de Ried.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 juni 1910 met
Peter Servatius Verstappen, kleermaker, geboren te Meijel op 29 januari 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 april 1954, zoon van Franciscus Verstappen en Petronella van Ninhuis.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 5 mei 1902 met Hendrina Verstappen, naaister, geboren te Roggel op 12 december 1871, overleden te Meijel op 19 augustus 1909, dochter van Hendrik Verstappen en Maria Catharina Janssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina Wilhelmina, geboren te Meijel, overleden aldaar op 3 februari 1915.
  • 2 : Francis, geboren te Meijel, overleden aldaar op 24 december 1911.
  • 3 : Peter, geboren te Meijel, overleden aldaar op 29 juli 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina