Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Nelissen, naaister, geboren te Thorn op 25 oktober 1797, overleden te Hunsel op 27 november 1846, dochter van Peter Nelissen en Joanna Kellers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 oktober 1827 met
Franciscus van der Putten, dienstknecht, geboren te Weert op 19 augustus 1803, overleden te Heythuysen op 20 februari 1866, zoon van Mathijs van der Putten en Catharina Huijken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Hunsel op 17 februari 1828, overleden te Hunsel-Haler op 3 januari 1839.
  • 4 : Anna Helena, geboren te Hunsel-Haler op 10 augustus 1838, overleden aldaar op 4 november 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina