Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Margaretha Salemans, geboren te Baexem op 25 september 1877, overleden aldaar op 11 februari 1913, dochter van Bartholomeus Salemans en Johanna Heijnen.


Zij is getrouwd te Baexem op 20 oktober 1911 met
Joannes Hubertus Lenders, landbouwer, geboren te Baexem op 13 mei 1879, overleden aldaar op 11 juni 1944, zoon van Johannes Lenders en Maria Catharina Verkennis.
(Hij is later getrouwd te Baexem op 21 september 1917 met Maria Angelina Custers, geboren te Haelen op 10 oktober 1877, overleden te Baexem op 24 februari 1956, dochter van Joannes Custers en Petronella Venner.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina