Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Hubertina Linssen, dienstmeid, geboren te Baexem op 10 mei 1862, overleden te Leveroij op 9 maart 1954, dochter van Michel Linssen en Joanna Orbon.


Zij is getrouwd te Baexem op 11 april 1890 met
Gerardus Arets, arbeider, geboren te Heythuysen op 14 juni 1865, overleden te Nederweert op 4 maart 1922, zoon van Johannes Arets en Anna Catharina Verbeek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Cornelis, geboren te Baexem op 6 januari 1891, overleden aldaar op 14 mei 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina